GALAFIL

ist umweltfreundlich, ist innovativ, ist plastikfrei, ist abfallfrei

ES IST DIE ZUKUNFT


Plastik ist ein ernstes Problem für die Ökosysteme, die biologische Vielfalt, den Klimawandel und das Wohlergehen des Planeten

99%

Kunststoff wird aus fossilen Brennstoffen wie Öl und fossilem Gas hergestellt und trägt zum Klimawandel bei

34Milliarden

Für das Jahr 2050 wird eine Produktion von Tonnen Kunststoffen erwartet, von denen mindestens 12 Tonnen Abfall sein werden

12%

Tonnen von Plastik, die jedes Jahr in die Meere gelangen

1Million

Anzahl der verkauften Plastikflaschen pro Minute

AGA-LÖSUNG

De oplossing van AGA is GALAFIL, de technologie die wordt gebruikt om gadgets van duurzame materialen te produceren.

Aga besloot mee te doen aan de verandering door duurzame, biologisch afbreekbare en composteerbare alternatieve materialen voor plastic te gebruiken om de impact op het milieu te verminderen.

Dankzij de GALAFIL-technologie is AGA in staat duurzame gadgets te produceren van materialen die 100% afkomstig zijn van organische bronnen, met name van melk.

GALAFIL is de productietechnologie die wordt gebruikt voor de productie van AGA's duurzame gadgets en garandeert een uitstekende kwaliteit van de promotionele producten.

De gebruikte duurzame materialen, via de GALAFIL-technologie, produceren geen residuen die schadelijk zijn voor het milieu of de gezondheid en keren terug naar de bodem en komen opnieuw in de levenscyclus van de planeet, volgens de principes van de CIRCULAR ECONOMY.

Galafil

De naam Galafil uit het Grieks betekent Liefde voor melk en is een index van wedergeboorte en verandering omdat de vloeistof die door de borstklier wordt afgescheiden het onmisbare voedsel is voor geboorte, groei en verbetering.

De wedergeboorte en duurzame verandering die AGA bevordert, dankzij het gebruik van Galafil, komt voort uit liefde voor ons huis en voor de planeet aarde.